Micropigmentarea sprancenelor: INTRETINERE

Tehnica de micropigmentare a sprancenelor are la baza metoda de introducere a pigmentului sub piele pentru a crea un design placut al sprancenelor ce dureaza o perioada indelungata. Se efectueaza cu un instrument al carui varf este alcatuit din mai multe micro-ace de unica folosinta sterine, pigmentii utilizati sunt perfecti alesi in asa fel incat sa se potriveasca cu culoarea parului natural al clientei. Efectul dureaza intre 2-4 ani in acestea trebuie totusi intretinute periodic.

Intretinere dupa procedura de micropigmentare a sprancenelor:

• A doua zi dupa procedura, culoarea sprancenelor va fi mult mai pronuntata, efect ce va dura timp de 5 pana la 7 zile. Dupa aceasta perioada, sprancenele devin mult mai deschise, insa si acest efect este temporat intrucat culoarea final va fi vizibila abia dupa o luna de sedinta de micropigmentare a sprancenelor efetuata.

•Dupa procedura daca apar umflaturi sau dureri, in functie de caracteristicile fiecarei cliente se vor lua analgezicde pentru a remedia disconfortul creat.

• In primele zile dupa sedinta de micropigmentare a sprancenelor, se creeazi o crusta care va ramane aproximativ 5-10 zile in functie de viteza de regenerare a pielii fiecarui individ. Este strict interzisa eliminarea, atingerea, frecarea sau zgarierea ei, prin indepartarea acesti cruste culoarea poate si ea sa se deterioreze. Este necesar sa asteptati pana cand aceasta va disparea de la sine, moment in care piele e posibil sa se usuce.

•Este foarte important, timp de 3 zile dupa procedura sa nu udati sprancele, este foarte important pana la disparitia crustei sa le umeziti cat mai putin posibil.

• Daca exista mancarime in zona sprancelor, acesta este semn ca se vindeca, de asemnea este recomandat aplicarea cremei in zona acesta pentru accelerarea apartiei rezultatelor dorite.

•Pe tot parcursul perioadei de vindecare este interzisa folosirea oricarui produs de make-up in zona in care a fost efectuata procedura. De evitat este contacul lung cu u apa (piscina, jacuzzi, saune), de asemenea nu este recomandata curatarea fetei prin frecare.

•Zona sprancenelor, nu trebuie expusa pentru o perioada lunga la lumina diercta a soarelui sau a luminelor de la solar. Este indicate folosirea prodectiei solare cu un nivel ridicat de protectie, dupa videcare.

•Nu este indicata folosirea substantelor antibiotic, dezinfectatnti pe baza de alcool si peroxid de hydrogen, toate acestea pot provoca o shimbare a tonului de culoare.

•Intretinerea si eventualele corecturi dupa prima procedura nu se efectueaza mai devreme de 30 de zile si nu mai tarziu de 60 de zile.

*Pentru informatii despre micropigmentare si a programare o consultatie sunati la
0732 163 268 sau dati un mesaj pe pagina de
facebook micropigmentare Paula Lupu